Livsrum – rådgivningscentral för cancerpatienter

En inbjudande och funktionell rådgivningscentral för cancerpatienter i sydöstra Danmark

När den nya rådgivningscentralen "Livsrum" skulle byggas medförde de arkitektoniska visionerna och idéerna att en rad speciella krav ställdes på materialen och tekniken.

– Det var viktigt för oss att skapa en byggnad med ett enkelt uttryck och få till ett bra samband mellan tak och fasad, berättar Mikkel Bøgh, arkitekt på arkitektbyrån EFFEKT.

Valet föll på takskivan STENI Protego, med vilken det går att skapa skarpa och exakta hörn- och kantdetaljer som bidrar till att ge byggnaden ett elegant och monolitiskt uttryck.

 

 

ORT:
NÆSTVED, DANMARK
ARKITEKT:
EFFEKT
ENTREPRENÖR:
HOFFMANN A/S
BYGGHERRE:
KRÆFTENS BEKÆMPELSE
PROJEKTÅR:
2013
PRODUKT:
STENI COLOUR

Färger:

VISA ALLA FÄRGER

Rena och skarpa övergångar mellan tak och fasad

Rena och skarpa övergångar mellan tak och fasad