Montera rätt – undvik dyra misstag

För att undvika kostsamma fel på arbetsplatsen har vi utvecklat en app som ger dig som montör bättre vägledning och extra trygghet.

Ny mobilapp gör monteringen enklare

Det kan uppstå osäkerhet vid montering ute på ett byggprojekt. Monteringsfel kan kosta både tid och pengar. Nu har vi gjort det enklare att navigera i monteringsanvisningen – när du behöver den.  

Prova Stenis digitala monteringsanvisning

Med tydliga, visuella steg-för-steg-guider och enkel tillgång till information undviker du att montera fel. Samtidigt slipper du leta i pappersmanualer och PDF. I appen hittar du enkelt rätt monteringsanvisning när du behöver den, och till exakt den delen av monteringsprocessen du är ansvarig för.

 

Tillgänglig på 8 språk

Lättillgänglig digitalt – och alltid uppdaterad. 

Appen kan laddas ner här – enkel tillgång för hela teamet

Du har alltid tillgång till uppdaterade monteringsanvisningar direkt i mobilen.

FAKTA

  • Visuella steg-för-steg-instruktioner  
  • Enkel tillgång till alla moduler i monteringsanvisningen 
  • Tillgänglig på 8 språk 
  • Alltid uppdaterad i appen 

För att göra den tillgänglig för alla projekt finns monteringsanvisningen på åtta språk. Detta gör att både lokala och internationella montörer kan arbeta utan språkbarriärer, vilket minskar risk för missförstånd och fel.

Utvecklad av Buildright

Vi har utvecklat monteringsappen i samarbete med det norska företaget Buildright, som är experter på att skapa användarvänliga monteringsinstruktioner. Deras lösningar säkerställer att hantverkare alltid har enkla och tydliga instruktioner tillgängliga, även på små mobilskärmar ute på byggarbetsplatsen. Detta bidrar till ökad effektivitet, precision och minskar risken för fel och reklamationer.  Resultatet är snabbare genomförande av projekt, lägre kostnader och mindre spill.