Lanserar mörk kärna på Steni Colour fasadskivor

Efter återkoppling från marknaden lanserar vi nu Mörk kärnfärg till Steni Colour fasadskivor med mörka och kulörta ytor. Mörk kärna är tillgänglig för beställning och är i produktion.

– Vi har redan ljus kärna och möjlighet för svart kantlackering i vårt sortiment, och nu har vi också utvecklat en mörk kärnfärg. Den ljusa och mörka kärnfärgen genomfärgar hela fasadskivan, så att fasadskivornas kantfärg förblir oförändrad, även efter kapning på byggarbetsplatsen. Det förklarar Projekt- och produktchef Ola Harildstad Olsen.

Utöver detta kan vi, likt tidigare, erbjuda svart kantlackering för de kunder som önskar.

Sömlösa övergångar

Den nya mörka kärnfärgen erbjuder en visuell förbättring genom att säkerställa att kanterna på Steni Colour-skivorna smälter mer samman med skivornas yta och ger sömlösa övergångar.

– Vi strävar alltid efter att förbättra våra produkter och följer med i vad kunderna efterfrågar på marknaden, vilket denna utveckling är ett bevis på. Vi har kunniga medarbetare på labbet som har arbetat fram kompletta och bra färgval för att öka tillgängligheten för våra kunder.

Kontakta oss för ditt nästa projekt

Kontakta oss för färgalternativ

För mer information och inspiration, prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss i sociala medier.

FAKTA

  • 80 standardkulörer
  • Otaliga specialkulörer
  • 14 kulörer fördefinierade med ljus kärna
  • 66 kulörer fördefinierade med mörk kärna
  •  Samtliga kan levereras med ljus kärna på förfrågan
  • 3 glansgrader; Matt, HalvMatt og HögGlan

Frågor och svar om mörk kärna

Vilka fördelar har mörk kärnfärg på fasadskivor?

Mörk kärnfärg på fasadskivor ger en estetisk förbättring genom att säkerställa att kanterna på skivorna smälter bättre samman med skivornas yta. Detta skapar en ren och enhetlig look, vilket är viktigt i projekt där estetiken är i fokus. Valet mellan ljus och mörk kärna ger möjlighet att skapa sömlösa övergångar eller spännande kontraster, beroende på projektets krav och önskat utseende.

Vilka kärnfärger finns tillgängligt?

Steni erbjuder tre kantfärger i sortimentet Steni Colour fasadskivor. Det är ljus och mörk kärna samt möjlighet för svart kantlackering. Den ljus och mörka kärnfärgen genomfärgar skivan.

Hur påverkar valet av kärnfärg mitt nästa projekt?

Lanseringen av mörk kärna öppnar upp nya möjligheter för design och arkitektur i ditt nästa projekt. Oavsett om projektet skulle dra nytta av kontrasterna som en mörk eller ljus kärna kan ge, eller om det är önskvärt med en mer subtil look av färger som naturligt smälter samman